بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد قیمت بیت کوین در بازار امروز سقف کارت به کارت بانک ملی تغییر کرد / آخرین وضعیت اختلال بانکی طرح جدید بانک مرکزی برای دلار‌های خانگی شرایط واریز وجه خودرو مزدا ۳ خرداد ۱۴۰۵ تاریخ قرعه کشی ایران خودرو تغییر کرد؟ یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد / مبلغ واریزی یارانه خرداد چقدر است؟ خبر مهم ایران خودرو درباره قیمت‌های اصلاح شده برخی محصولات خداحافظی درآمد‌های ۳۰ میلیونی با یارانه / یارانه این دهک‌ها حذف می‌شود پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / دلار در مسیر بازسازی کانال‌های از دست‌رفته پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / بازار طلا در انتظار فرمان تازه دلار شرایط فروش ارز اربعین ۱۴۰۵ ابلاغ شد؛ سهمیه هر زائر ۲۰۰ هزار دینار عراق خبر مهم وزیر کشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟

کاهش چشمگیر تولید گاز طبیعی در آمریکا

کاهش چشمگیر تولید گاز طبیعی در آمریکا از آنجا که دمای هوای بیشتر مناطق تولیدکننده گاز آمریکا به زیر صفر افت کرده، تولید گاز طبیعی این کشور نزدیک به ۱۰ درصد کم شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۸ - ۰۴ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 25
کد خبر: ۱۶۵۴۲۶

به گزارش راهبرد معاصربه نقل از بلومبرگ، توفان زمستانی ویران‌ کننده که بیشتر آمریکا را طی دو روز گذشته درنوردیده، تولید گاز طبیعی این کشور را نزدیک به 10 درصد کاهش داده است. این رقم، بیشترین کاهش یک روزه در بیش از 10 سال گذشته به شمار می رود.

بر اساس آمار بلومبرگ ان‌ایی‌اف، تولید گاز آمریکا به لحاظ حجم نسبت به دیروز 2.8 میلیون مترمعکب کاهش یافته زیرا دمای هوا در سراسر مناطق اصلی تولیدکننده به زیر صفر افت کرده است.

همزمان، تقاضای داخلی در این کشور نیز به بالاترین رقم روزانه از اوایل سال 2019 رسیده است.

شرکت «دوک انرژی» که بزرگ ترین شرکت برق ایالات متحده آمریکاست، روز شنبه از مشتریان خود در اوهایو و کنتاکی درخواست کرد تا در مصرف انرژی به دلیل کمبود ظرفیت در شرایط فعلی صرفه جویی کنند.

توفان زمستانی «الیوت»، اوایل این هفته بیشتر مناطق آمریکا را در بر گرفته و باعث قعی برق گسترده شده است که حدود 1.7 میلیون خانه و کسب و کار را تحت تاثیر قرار داده است.

میلیون‌ ها نفر در شب یک شنبه در یخبندان شدید گیر کرده بودند و تلاش می‌کردند از این توفان بسیار سرد خلاص شوند. توفانی که دست‌کم ۱۸ نفر  به علت آن جان خود را در سراسر کشور از دست داده اند.

این توفان به شدت بر مسافرت های تعطیلات تاثیر گذاشته، به طوری که بیش از 7 هراز پرواز امروز با تاخیر انجام شده و نزدیک به 3500 پرواز لغو شده است.

مقامات آمریکا به شهروندان نسبت به مسافرت با خودروی شخصی هشدار داده اند.

به گزارش رویترز، روز پنج‌شنبه 2700، جمعه 5700 و روز شنبه 1000 پرواز در آمریکا لغو شد. در عین حال، 10 هزار و 400 پرواز در روز جمعه با تاخیر انجام شد. 11 هزار و 300 پرواز نیز در روز پنج شنبه تاخیر داشتند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار